Valentin Sancti Petri

Batı Endülüs, Chiclana de la Frontera
Valentin Sancti Petri Genel
Valentin Sancti Petri Genel
Valentin Sancti Petri Genel
Valentin Sancti Petri Genel
Valentin Sancti Petri Genel
Image More +67 fotoğraf
Valentin Sancti Petri
Urbanización Novo Sancti Petri Batı Endülüs, Chiclana de la Frontera

Chiclana de la Frontera bölgesindeki Valentin Sancti Petri misafirlere plajda, Golf Novo Sancti Petri ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve La Barrosa Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Centro Comercial Novocenter Alışveriş Merkezi ile 1 km ve Playa de Sancti Petri ile 4,4 km mesafede.

Resatrante Buffet Cazorla yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 5 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecek istediğinizde, plaj bar, 2 bar/dinlenme salonu ve 2 havuz kenarı barı idealdir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 549 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Chiclana de la Frontera bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 23681 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda (Single Use)
Superior
Superior Oda
Superior
Superior Oda (2 adults and 1 child)
Superior
Superior Oda (2 adults and 2 children)
Superior
Superior Oda (3 adults)
Superior
Superior Oda (3 adults and 1 child)
Standard
Standard Oda (2 adults and 1 child)
Standard
Standard Oda (3 adults)
Standard
Standard Oda (sea side view, 2 adults and 1 child)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x