Hotel Comfotel

Haydarabad
Hotel Comfotel Genel
Hotel Comfotel Genel
Hotel Comfotel Öne Çıkan Resim
Hotel Comfotel Dış Mekan
Hotel Comfotel Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Comfotel
6-3-248/3/1, Road Number 1 Banjara Hills , Haydarabad

Hotel Comfotel misafirlere Haydarabad (Banjara Hills) bölgesinde, CARE Hospitals - Banjara Hills yakınında ve Nizam's Institute of Medical Sciences ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Charminar ile 4,9 mi (7,8 km) ve Golkonda Kalesi ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Four Seasons yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 52 klimalı odada şömine ve LED televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu mevcuttur.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Premium Oda, Şehir Manzaralı
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x