Hotel Club Prionezhskiy

Kuzeybatı Rusya, Petrozavodsk
Hotel Club Prionezhskiy Genel
Hotel Club Prionezhskiy Genel
Hotel Club Prionezhskiy Genel
Hotel Club Prionezhskiy Öne Çıkan Resim
Hotel Club Prionezhskiy Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Hotel Club Prionezhskiy
Fedosovoy str, 46 Kuzeybatı Rusya, Petrozavodsk

Hotel Club Prionezhskiy misafirlere Petrozavodsk merkezinde, Yüce Peter Anıtı ve Rıhtım Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Karelia Ulusal Tiyatrosu ile 0,9 mi (1,5 km) ve Petrozavodsk Devlet Kukla Tiyatrosu ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Hotel Club Prionezhskiy misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

27 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Duplex
Duplex Suite
Room
Junior Süit
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Superior Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit, 1 Yatak Odası (for 3 People)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x