Hotel Clique Calgary Airport

Güney Alberta, Calgary
Hotel Clique Calgary Airport Genel
Hotel Clique Calgary Airport Genel
Hotel Clique Calgary Airport Genel
Hotel Clique Calgary Airport Genel
Hotel Clique Calgary Airport Öne Çıkan Resim
Image More +25 fotoğraf
Hotel Clique Calgary Airport
24 Aero Crescent NE Güney Alberta, Calgary

Calgary bölgesindeki Hotel Clique Calgary Airport misafirlere Deerfoot Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Century Downs Racetrack and Casino ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Cross Iron Mills Alışveriş Merkezi ile 12,3 km (7,6 mil) ve McMahon Stadyumu ile 13,8 km (8,6 mil) mesafede.

Yemek servisi için Tonic Kitchen and Bar ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

103 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve balo salonu vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Calgary bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4359 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x