Hôtel Clair de Lune

L'extreme-sud, Zonza
Hôtel Clair de Lune Öne Çıkan Resim
Hôtel Clair de Lune Dış Mekan
Hôtel Clair de Lune Dış Mekan
Hôtel Clair de Lune Dış Mekan
Hôtel Clair de Lune Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Hôtel Clair de Lune
Route de Levie L'extreme-sud, Zonza

Zonza bölgesindeki Hôtel Clair de Lune konaklamanızda, Regional Natural Park of Corsica ve Piscia di Gallu yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Aiguilles de Bavella ile 5,6 mi (9 km) ve Aiguilles de Bavella Dağı ile 5,6 mi (9,1 km) mesafede.

Hôtel Clair de Lune misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo, Vadi Manzaralı
Premier
Premier İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo, Vadi Manzaralı
Standard
Standard Oda, Özel Banyo, Vadi Manzaralı
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Özel Banyo, Vadi Manzaralı
Standard
Standard Dört Kişilik Oda, Özel Banyo, Vadi Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x