Aux Bords Du Temps

L'extreme-sud, Zonza
Aux Bords Du Temps Öne Çıkan Resim
Aux Bords Du Temps Dış Mekan
Aux Bords Du Temps Dış Mekan
Aux Bords Du Temps Dış Mekan
Aux Bords Du Temps İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
Aux Bords Du Temps
RUE PRINCIPALE L'extreme-sud, Zonza

Zonza bölgesindeki Aux Bords Du Temps konaklamanızda, Regional Natural Park of Corsica ve Piscia di Gallu ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Aiguilles de Bavella ile 5,4 mi (8,7 km) ve Aiguilles de Bavella Dağı ile 5,4 mi (8,8 km) mesafede.

Restoranda Aux Bords Du Temps misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x