Hotel Cismigiu

București - Ilfov, Sektör 5
Hotel Cismigiu Genel
Hotel Cismigiu Genel
Hotel Cismigiu Genel
Hotel Cismigiu Öne Çıkan Resim
Hotel Cismigiu Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hotel Cismigiu
38, Regina Elisabeta Blvd. București - Ilfov, Sektör 5

Hotel Cismigiu misafirlere Bükreş merkezinde, Cismigiu Bahçesi ve Bükreş Belediye Binası yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Parlamento Sarayı (Palatul Parlamentului) ile 1,7 mi (2,8 km) ve Odeon Tiyatrosu ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Cismigiu Bistro yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 60 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bükreş bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1938 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x