Hôtel Cinépole

Joinville-le-Pont
Hôtel Cinépole Öne Çıkan Resim
Hôtel Cinépole Dış Mekan
Hôtel Cinépole Dış Mekan
Hôtel Cinépole Dış Mekan
Hôtel Cinépole Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Hôtel Cinépole
8 Avenue des Platanes, France , Joinville-le-Pont

Joinville-le-Pont bölgesindeki Hôtel Cinépole konaklamanızda, Bois de Vincennes ve Hippodrome de Vincennes Yarış Pisti ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Notre Dame Katedrali ile 7,5 mi (12 km) ve Champs-Elysees (Şanzelize) ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 34 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Dört Kişilik Oda
Basic
Basic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x