Camping Paris Est

Champigny-sur-Marne
Camping Paris Est Genel
Camping Paris Est Genel
Camping Paris Est Genel
Camping Paris Est Genel
Camping Paris Est Genel
Image More +21 fotoğraf
Camping Paris Est
110 Boulevard des Alliés , Champigny-sur-Marne

Champigny-sur-Marne (Le Tremblay) bölgesindeki Camping Paris Est misafirlere Bois de Vincennes ve Centre Commercial les Arcades ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Parc Floral de Paris ile 4,2 km ve Chateau de Vincennes ile 5,7 km mesafede.

Le Bord de Marne Camping Paris Est misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 250 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 24-inç düz ekran televizyon ve ücretli kablosuz İnternet vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kamp alanında ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası (4 personnes)
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası (6 PAX)
Kır
Kır Evi
Premium
Premium Villa
Premium
Premium Villa
Premium
Premium Villa
Superior
Superior Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x