Hotel Cienbalcones

Daroca
Hotel Cienbalcones Genel
Hotel Cienbalcones Genel
Hotel Cienbalcones Genel
Hotel Cienbalcones Öne Çıkan Resim
Hotel Cienbalcones Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Cienbalcones
calle mayor, 88 , Daroca

Daroca bölgesindeki Hotel Cienbalcones konaklamanızda, San Miguel Kilisesi ve Santa Maria Kilisesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Casa de la Comunidad de Aldeas de Daroca ile 0,3 mi (0,4 km) ve Gallocanta Lagünü Doğa Koruma Alanı ile 13,4 mi (21,5 km) mesafede.

Otelin İspanyol mutfağı alanında uzman restoranı Ruejo misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x