Hospederia Casa Martell

Daroca
Hospederia Casa Martell Öne Çıkan Resim
Hospederia Casa Martell Dış Mekan
Hospederia Casa Martell Dış Mekan
Hospederia Casa Martell Dış Mekan
Hospederia Casa Martell Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Hospederia Casa Martell
Urbanizacion Pinar de San Cristobal s/n , Daroca

Hospederia Casa Martell misafirlere Daroca bölgesinde, dağda, Casa de la Comunidad de Aldeas de Daroca ile 2 mi (3,2 km) mesafede ve Santa Maria Kilisesi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel San Miguel Kilisesi ile 2,3 mi (3,7 km) ve Gallocanta Lagünü Doğa Koruma Alanı ile 15,6 mi (25,1 km) mesafede.

Misafirler için 5 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Stüdyo Süit
Romantic
Romantic Stüdyo Süit
Family
Family Süit
Premium
Premium Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x