Hotel Chmelnice

Napajedla
Hotel Chmelnice Genel
Hotel Chmelnice Genel
Hotel Chmelnice Öne Çıkan Resim
Hotel Chmelnice Dış Mekan
Hotel Chmelnice Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Hotel Chmelnice
Palackého 115 , Napajedla

Napajedla bölgesindeki Hotel Chmelnice konaklamanızda, Ludka Cajky Stadyumu ile 8,1 mi (13,1 km) ve Slovakya Tiyatrosu ile 8,6 mi (13,9 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Dolmen Galerisi ile 8,7 mi (14 km) ve Skanzen Rochus ile 10,7 mi (17,3 km) mesafede.

Hotel Chmelnice misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Extra bed 1 guest)
Classic
Classic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Extra bed 2 guests)
Room
Classic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Family Oda
Room
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Wedding)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x