Hotel Baltaci Starý Zámek

Napajedla
Hotel Baltaci Starý Zámek Genel
Hotel Baltaci Starý Zámek Genel
Hotel Baltaci Starý Zámek Genel
Hotel Baltaci Starý Zámek Öne Çıkan Resim
Hotel Baltaci Starý Zámek Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hotel Baltaci Starý Zámek
Masarykovo námestí 75 , Napajedla

Hotel Baltaci Starý Zámek misafirlere Napajedla merkezinde, Slovakya Tiyatrosu ve Dolmen Galerisi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ludka Cajky Stadyumu ile 8,4 mi (13,5 km) ve Skanzen Rochus ile 10,5 mi (17 km) mesafede.

Otelin restoranı Prime Beef misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş mevcuttur. Bu otelde misafilere bisiklet turu bilgileri ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x