Hôtel Château Voltaire

Paris
Hôtel Château Voltaire Genel
Hôtel Château Voltaire Genel
Hôtel Château Voltaire Öne Çıkan Resim
Hôtel Château Voltaire Dış Mekan
Hôtel Château Voltaire Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Hôtel Château Voltaire
55 Rue Saint-Roch , Paris

Hôtel Château Voltaire misafirlere Paris merkezinde, Louvre Müzesi ve Garnier Opera Binası ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Champs-Elysees (Şanzelize) ile 0,7 mi (1,1 km) ve Notre Dame Katedrali ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Hôtel Château Voltaire misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

32 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve buhar odası bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Süit,
Süit, Teras
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x