Hotel Cervantes

Guadalajara
Hotel Cervantes Genel
Hotel Cervantes Genel
Hotel Cervantes Genel
Hotel Cervantes Genel
Hotel Cervantes Öne Çıkan Resim
Image More +23 fotoğraf
Hotel Cervantes
Priciliano Sanchez Street, 442 corner with Donato Guerra Street , Guadalajara

Hotel Cervantes size Guadalajara merkezinde, Centro Cultural ile 4 dakika yürüyüş ve Las Nueve Esquinas ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Guadalajara Amerika Birleşik Devletleri Konsolosluğu ile 1,6 mi (2,5 km) ve Expo Guadalajara (Guadalajara Fuarı) ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Otelin restoranı El Molino misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 12.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

100 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x