Hotel Cernia Isola Botanica

Elba Adası, Sant' Andrea
Hotel Cernia Isola Botanica Genel
Hotel Cernia Isola Botanica Öne Çıkan Resim
Hotel Cernia Isola Botanica Dış Mekan
Hotel Cernia Isola Botanica İç Mekan
Hotel Cernia Isola Botanica İç Mekan
Image More +122 fotoğraf
Hotel Cernia Isola Botanica
Via San Gaetano, 23 Elba Adası, Sant' Andrea

Marciana bölgesindeki Hotel Cernia Isola Botanica misafirlere plaj yakınında, Arcipelago Toscano Ulusal Parkı ile Sant'Andrea Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Cotoncello Plajı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Spiaggia Polveraia ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Hotel Cernia Isola Botanica misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

25 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz spa küveti ve sezonluk açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x