Hotel Casa Lupi

Elba Adası, Marciana Marina
Hotel Casa Lupi Öne Çıkan Resim
Hotel Casa Lupi Dış Mekan
Hotel Casa Lupi Dış Mekan
Hotel Casa Lupi Kahvaltı
Hotel Casa Lupi Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Hotel Casa Lupi
Loc. Ontanelli, 35 Elba Adası, Marciana Marina

Hotel Casa Lupi misafirlere Marciana Marina bölgesinde, plaj yakınında, Gulliver - Terre d'Autore ve Arcipelago Toscano Ulusal Parkı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Marciana Marina Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) ve La Crocetta ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçeli
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x