Hotel Cattleya

Decentralized Administration Of The Aegean, Kokkari
Hotel Cattleya Öne Çıkan Resim
Hotel Cattleya Dış Mekan
Hotel Cattleya İç Mekan
Hotel Cattleya İç Mekan
Hotel Cattleya İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Hotel Cattleya
Kokkari Decentralized Administration Of The Aegean, Kokkari

Hotel Cattleya misafirlere Samos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Kokkari Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Small Lemonákia Beach ile 0,4 mi (0,7 km) ve Lemonakia Plajı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Cattleya Greek Dinner, Hotel Cattleya misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x