Hotel Castillo De Montemayor

Batı Endülüs, Montemayor
Hotel Castillo De Montemayor Genel
Hotel Castillo De Montemayor Genel
Hotel Castillo De Montemayor Genel
Hotel Castillo De Montemayor Genel
Hotel Castillo De Montemayor Öne Çıkan Resim
Image More +34 fotoğraf
Hotel Castillo De Montemayor
Carretera Cordoba Malaga KM 35 Batı Endülüs, Montemayor

Montemayor bölgesindeki Hotel Castillo De Montemayor misafirlere kırsal bölgede, Ermita del Calvario Kilisesi ve Garnelo Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kurtuba Camii ile 24,6 mi (39,6 km) ve Montilla Kalesi ile 7,6 mi (12,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 54 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel vardır. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x