Hostal La Bartola

Santa Cruz
Hostal La Bartola Genel
Hostal La Bartola Genel
Hostal La Bartola Genel
Hostal La Bartola Genel
Hostal La Bartola Genel
Image More +47 fotoğraf
Hostal La Bartola
Carretera Badajoz - Granada, Km. 296 , Santa Cruz

Córdoba bölgesindeki Hostal La Bartola konaklamanızda, Kurtuba Camii ile 14,3 mi (23 km) ve Arroyo de Lope Amargo ile 8,3 mi (13,3 km) mesafede olacaksınız. Bu hostel Molino San Antonio ile 13,8 mi (22,2 km) ve Nuestra Senora Del Carmen Kilisesi ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

Restoranda Hostal La Bartola misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 12.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x