Hotel Casa Victoria Medellín

Andean Highlands, Medellin
Hotel Casa Victoria Medellín Genel
Hotel Casa Victoria Medellín Genel
Hotel Casa Victoria Medellín Genel
Hotel Casa Victoria Medellín Genel
Hotel Casa Victoria Medellín Öne Çıkan Resim
Image More +32 fotoğraf
Hotel Casa Victoria Medellín
Carrera 32 No 1 Sur -13 Poblado Andean Highlands, Medellin

Hotel Casa Victoria Medellín misafirlere Medellin (El Poblado) bölgesinde, El Tesoro Alışveriş Parkı ve La Strada Mall ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lleras Parkı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Santa Fe Mall (Alışveriş Merkezi) ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x