Hotel Casa del Sol

Batı Nikaragua, Managua
Hotel Casa del Sol Genel
Hotel Casa del Sol Genel
Hotel Casa del Sol Öne Çıkan Resim
Hotel Casa del Sol Dış Mekan
Hotel Casa del Sol Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Hotel Casa del Sol
De los semaforos del 7 sur 100 varas al Sur Batı Nikaragua, Managua

Hotel Casa del Sol konaklamanızda Managua merkezinde, Managua ABD Elçiliği ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Plaza Inter Alışveriş Merkezi ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Tiscapa Lagünü ile 6,8 km (4,2 mil) ve Managua Katedrali ile 7,3 km (4,6 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 11 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Single
Single Room, One Double Bed, Non-Smoking
Classic
Classic Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x