Hotel Casa de los Ojeda

Bajio, San Miguel de Allende
Hotel Casa de los Ojeda Öne Çıkan Resim
Hotel Casa de los Ojeda Dış Mekan
Hotel Casa de los Ojeda Banyo Tipleri
Hotel Casa de los Ojeda Oda
Hotel Casa de los Ojeda Oda
Image More +2 fotoğraf
Hotel Casa de los Ojeda
Calz de La Luz 67 Colonia Guadalupe Bajio, San Miguel de Allende

Hotel Casa de los Ojeda misafirlere San Miguel de Allende merkezinde, Angela Peralta Tiyatrosu ve Bellas Artes Okulu ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel San Miguel Arcangel Bölge Kilisesi ile 0,6 mi (0,9 km) ve Escondido Bölgesi ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x