Hotel Casa Blanca Inn

Merkez Yüksek Arazileri, Guatemala City
Hotel Casa Blanca Inn Öne Çıkan Resim
Hotel Casa Blanca Inn Dış Mekan
Hotel Casa Blanca Inn İç Mekan
Hotel Casa Blanca Inn Kahvaltı
Hotel Casa Blanca Inn Yerinde Yemek
Image More +14 fotoğraf
Hotel Casa Blanca Inn
15 Calle C 7-35 aurora 1 Zona 13 Merkez Yüksek Arazileri, Guatemala City

Guatemala City (Zona 13) bölgesindeki Hotel Casa Blanca Inn misafirlere Çocuk Müzesi ve Ulusal Sanat Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Paseo Cayala ile 7,8 mi (12,6 km) ve La Aurora Hayvanat Bahçesi ile 1,5 mi (2,3 km) mesafede.

Casablanca Inn Hotel Casa Blanca Inn misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar olan 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca genel oturma odası ve banket salonu vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için otelden havaalanına ücretsiz transfer hizmeti 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x