Hotel Capri

Kuzey Garda Gölü, Italian Alps
Hotel Capri Genel
Hotel Capri Genel
Hotel Capri Genel
Hotel Capri Öne Çıkan Resim
Hotel Capri Dış Mekan
Image More +139 fotoğraf
Hotel Capri
Via Panoramica, 26 Kuzey Garda Gölü, Italian Alps

Hotel Capri misafirlere Malcesine bölgesinde, göl üzerinde, Palazzo dei Capitani ve Consorzio Olivicoltori di Malcesine ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Limone Sul Garda Limanı ile 18,7 mi (30,1 km) ve Ledro Gölü ile 19,3 mi (31,1 km) mesafede.

Restoranda Hotel Capri misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 47 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spa küveti, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Kısmi Göl Manzaralı
Junior
Junior Suite Lago
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Göl Manzaralı
Room
Junior Suite Capri
Room
Üç Kişilik Oda, Göl Manzaralı
Room
Comfort Apart Daire, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x