Hotel Vega

Kuzey Garda Gölü, Italian Alps
Hotel Vega Öne Çıkan Resim
Hotel Vega Dış Mekan
Hotel Vega Dış Mekan
Hotel Vega Dış Mekan
Hotel Vega Dış Mekan
Image More +84 fotoğraf
Hotel Vega
Viale Roma 10 Kuzey Garda Gölü, Italian Alps

Hotel Vega misafirlere Malcesine bölgesinde, göl üzerinde, Palazzo dei Capitani ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Consorzio Olivicoltori di Malcesine ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Limone Sul Garda Limanı ile 19,1 mi (30,7 km) ve Ledro Gölü ile 19,7 mi (31,8 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

25 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Teras, Kule
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Göl Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Göl Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Göl Manzaralı
Room
Junior Süit, Göl Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı, Zemin Kat
Room
Junior Süit, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x