Hotel Canyon

Khidi
Hotel Canyon Öne Çıkan Resim
Hotel Canyon Dış Mekan
Hotel Canyon Dış Mekan
Hotel Canyon Dış Mekan
Hotel Canyon Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hotel Canyon
Matkhoji-Khidi-Gordi-Kinchkha , Khidi

Khoni bölgesindeki Hotel Canyon konaklamanızda, Martvili Kanyonu ile 12,3 mi (19,7 km) ve Nokalakevi Arkeoloji Alanı ile 18,3 mi (29,5 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Givi Kiladze Stadyumu ile 24,7 mi (39,8 km) ve Gürcistan Parlamentosu ile 25,2 mi (40,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlere masa ve çamaşır makinesi/kurutma makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda
Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x