Hotel Canarco

Versilia, Viareggio
Hotel Canarco Öne Çıkan Resim
Hotel Canarco Dış Mekan
Hotel Canarco Dış Mekan
Hotel Canarco İç Mekan
Hotel Canarco Kahvaltı
Image More +19 fotoğraf
Hotel Canarco
Viale Michelangelo Buonarroti, 22 Versilia, Viareggio

Hotel Canarco misafirlere Viareggio bölgesinde, plaj yakınında, Centro Matteucci Per L'Arte Moderna Sanat Merkezi ve Passeggiata di Viareggio yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Viareggio Plajı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Forte dei Marmi Plajı ile 7,9 mi (12,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x