Hotel Campestre la Guajira

Caribbean Lowlands, Gaira
Hotel Campestre la Guajira Öne Çıkan Resim
Hotel Campestre la Guajira Dış Mekan
Hotel Campestre la Guajira Dış Mekan
Hotel Campestre la Guajira İç Mekan
Hotel Campestre la Guajira İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hotel Campestre la Guajira
Cra. 4 No. 23F - 05 via El Rodadero Gaira Caribbean Lowlands, Gaira

Hotel Campestre la Guajira misafirlere Santa Marta (El Rodadero) bölgesinde, Magdalena River yakınında ve Mundo Marino Akvaryumu ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Tayrona Ulusal Doğa Parkı ile 12,1 mi (19,5 km) ve Rodadero Plajı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelin restoranı Brisas de la Guajira misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 41 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz için 2 kapalı yüzme havuzu, gece kulübü ve buhar odası mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Santa Marta bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x