Hotel Cala Marina

Western Sicily, Castellammare del Golfo
Hotel Cala Marina Genel
Hotel Cala Marina Genel
Hotel Cala Marina Genel
Hotel Cala Marina Genel
Hotel Cala Marina Genel
Image More +76 fotoğraf
Hotel Cala Marina
via Don L. Zangara, 1 Western Sicily, Castellammare del Golfo

Hotel Cala Marina misafirlere Castellammare del Golfo merkezinde, Uzzaredru Deniz Müzesi yakınında ve Porto di Castellammare del Golfo ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Tonnara Di Scopello ile 6,2 mi (10 km) ve Zingaro Doğa Koruma Alanı ile 7,6 mi (12,3 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Bar/oturma salonu, havuz barı veya bir 5 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

15 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Castellammare del Golfo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı
Oda,
Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Small
Small Double or Twin Room, Balcony, Partial Sea View
Room
Classic Dört Kişilik Oda, Veranda
Room
Classic Oda, Veranda
Room
Classic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x