B&B da Peppa

Western Sicily, Castellammare del Golfo
B&B da Peppa Öne Çıkan Resim
B&B da Peppa Dış Mekan
B&B da Peppa Dış Mekan
B&B da Peppa Dış Mekan
B&B da Peppa Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
B&B da Peppa
via discesa marina Western Sicily, Castellammare del Golfo

B&B da Peppa misafirlere Castellammare del Golfo bölgesinde, plaj yakınında, Uzzaredru Deniz Müzesi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Porto di Castellammare del Golfo ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Tonnara Di Scopello ile 6,2 mi (10 km) ve Zingaro Doğa Koruma Alanı ile 7,4 mi (12 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x