Hotel Buriti Itupeva

Interior De São Paulo, Itupeva
Hotel Buriti Itupeva Genel
Hotel Buriti Itupeva Öne Çıkan Resim
Hotel Buriti Itupeva Dış Mekan
Hotel Buriti Itupeva Dış Mekan
Hotel Buriti Itupeva Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hotel Buriti Itupeva
Viela São José da Via Sacra, 125 Centro Interior De São Paulo, Itupeva

Hotel Buriti Itupeva konaklamanızda Itupeva bölgesinde, Cervejaria Rofer İçki Fabrikası ile 2,5 km (1,6 mi) ve Kalango Cego Yarış Pisti ile 4,6 km (2,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Itupeva Outlet Alışveriş Merkezi ile 10,5 km (6,5 mi) ve Alambique e Adega JP İçki Fabrikası ile 19,2 km (11,9 mi) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 8.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Simples com Ventilador)
Family
Family Süit, Şehir Manzaralı
Room
Family Süit (Ventilador)
Room
Premium Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x