Cyan Resort by Atlantica

Interior De São Paulo, Itupeva
Cyan Resort by Atlantica Genel
Cyan Resort by Atlantica Genel
Cyan Resort by Atlantica Genel
Cyan Resort by Atlantica Genel
Cyan Resort by Atlantica Genel
Image More +77 fotoğraf
Cyan Resort by Atlantica
Rodovia dos Bandeirantes - Km 72 Interior De São Paulo, Itupeva

Itupeva bölgesindeki Cyan Resort by Atlantica konaklamanızda Wet n Wild Su Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Itupeva Outlet Alışveriş Merkezi ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Serra Azul Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,9 km) ve Hopi Hari Tema Parkı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Restaurante Trilheiros misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 220 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz ücretsiz su parkı ve buhar odası dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Itupeva bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 17642 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x