Hotel Bristol

Banskobystrický Kraj, Banska Stiavnica
Hotel Bristol Genel
Hotel Bristol Öne Çıkan Resim
Hotel Bristol Dış Mekan
Hotel Bristol İç Mekan
Hotel Bristol Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Hotel Bristol
Andreja Kmeta 123/11 Banskobystrický Kraj, Banska Stiavnica

Hotel Bristol misafirlere Banska Stiavnica merkezinde, Historic Town of Banská Štiavnica and the Technical Monuments in its Vicinity ve Evangelical Church yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel St. Catherine Kilisesi ile 0,1 mi (0,1 km) ve The Church of the Assumption of the Virgin Mary ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sauna sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x