Hotel Brasilia

Orta Meksika, Mexico City
Hotel Brasilia Genel
Hotel Brasilia Genel
Hotel Brasilia Genel
Hotel Brasilia Genel
Hotel Brasilia Öne Çıkan Resim
Image More +73 fotoğraf
Hotel Brasilia
Av. de los 100 Metros No. 4823 Col. Ampliación Panamericana Orta Meksika, Mexico City

Meksiko (Gustavo A. Madero) bölgesindeki Hotel Brasilia misafirlere Guadalupe Meryem Ana Bazilikası ve Arena Ciudad de Mexico ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Paseo de la Reforma Caddesi ile 5,5 km (3,4 mil) ve Alameda Central ile 6,7 km (4,1 mil) mesafede.

Yemek servisi için Copacabana ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

126 odada DVD oynatıcı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Meksiko bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Economy
Economy Oda (SIN AIRE ACONDICIONADO)
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Family Süit
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x