Hotel Brasil

Rimini Coast, Milano Marittima
Hotel Brasil Genel
Hotel Brasil Öne Çıkan Resim
Hotel Brasil Dış Mekan
Hotel Brasil Dış Mekan
Hotel Brasil Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Hotel Brasil
Via Cimarosa 13 Milano Marittima Rimini Coast, Milano Marittima

Hotel Brasil misafirlere Cervia bölgesinde, golf sahasına yakın, Papeete Plajı ve Pineta di Cervia - Milano Marittima 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mirabilandia ile 8 mi (12,9 km) ve Minigolf Centrale ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 63 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için spa küveti, spor salonu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Denize Bakan
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Denize Bakan
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x