Hotel Boutique Vista al Cielo

Concepcion de Ataco
Hotel Boutique Vista al Cielo Öne Çıkan Resim
Hotel Boutique Vista al Cielo Yerinde Yemek
Hotel Boutique Vista al Cielo Lobi
Hotel Boutique Vista al Cielo Oda
Hotel Boutique Vista al Cielo
Concepcion de Ataco, Ahuachapan , Concepcion de Ataco

Concepcion de Ataco bölgesindeki Hotel Boutique Vista al Cielo konaklamanızda, Fray Rafael Fernandez Parkı ve Ataco Kilisesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel El Calvario Kilisesi ile 0,5 mi (0,9 km) ve El Imposible Ulusal Parkı ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Hotel Boutique Vista al Cielo misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x