Casa 1800 Ataco Boutique Hotel

Concepcion de Ataco
Casa 1800 Ataco Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Casa 1800 Ataco Boutique Hotel Dış Mekan
Casa 1800 Ataco Boutique Hotel Dış Mekan
Casa 1800 Ataco Boutique Hotel Dış Mekan
Casa 1800 Ataco Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Casa 1800 Ataco Boutique Hotel
Final 4th North Avenue , Concepcion de Ataco

Concepcion de Ataco bölgesindeki Casa 1800 Ataco Boutique Hotel konaklamanzıda Fray Rafael Fernandez Parkı ve Ataco Kilisesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel El Imposible Ulusal Parkı ile 4,5 km (2,8 mil) ve Concordia Meydanı ile 8,6 km (5,4 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Concepcion de Ataco bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Classic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x