Hotel Boutique Ses Pitreras

Port des Torrent
Hotel Boutique Ses Pitreras Genel
Hotel Boutique Ses Pitreras Genel
Hotel Boutique Ses Pitreras Öne Çıkan Resim
Hotel Boutique Ses Pitreras Dış Mekan
Hotel Boutique Ses Pitreras Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel Boutique Ses Pitreras
Calle Valladolid 1, San Antonio Bay , Port des Torrent

Hotel Boutique Ses Pitreras misafirlere Sant Josep de sa Talaia (San Antonio Koyu) bölgesinde, Port des Torrent Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Cala Bassa Plajı ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cala Conta Plajı ile 6 km (3,7 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sauna ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför vardır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Jakuzi, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Kullanımı, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Süit, Jakuzi, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Presidential
Presidential Süit, Teras, Koy Manzaralı
Family
Family Süit, Bağlantılı Odalar, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x