Can Salia

Port des Torrent
Can Salia Genel
Can Salia Genel
Can Salia Dış Mekan
Can Salia Dış Mekan
Can Salia Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Can Salia
Caló 108 Bahia de San Antonio , Port des Torrent

Sant Josep de sa Talaia (San Antonio Koyu) bölgesindeki Can Salia misafirlere Punta Xinxó ve Playa Bella Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı apart daire İbiza Limanı ile 12,1 mi (19,5 km) ve Playa de Talamanca ile 12,8 mi (20,6 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Miramare ideal, havuz kenarı bu restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, güzel bahçe manzarası ve açık havada yemek keyfiyle dikkat çekiyor. Aynı zamanda kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu Akdeniz stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Teras, Deniz Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Teras, Deniz Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Teras (Panoramic Sea View)
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Teras, Okyanus Manzaralı
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Teras (Panoramic Sea View)
Presidential
Presidential Süit, 2 Yatak Odası, Teras (Panoramic Sea View)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Teras, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x