Hotel Boutique Edelweiss La Garriga - Adults Only

La Garriga
Hotel Boutique Edelweiss La Garriga - Adults Only Genel
Hotel Boutique Edelweiss La Garriga - Adults Only Genel
Hotel Boutique Edelweiss La Garriga - Adults Only Öne Çıkan Resim
Hotel Boutique Edelweiss La Garriga - Adults Only Dış Mekan
Hotel Boutique Edelweiss La Garriga - Adults Only Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Hotel Boutique Edelweiss La Garriga - Adults Only
Carrer Rosello D'Amunt, 9 , La Garriga

La Garriga bölgesindeki Hotel Boutique Edelweiss La Garriga - Adults Only misafirlere Montseny Doğal Parkı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Equus Aventura ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Grau del Traver ile 10,7 km ve La Porxada ile 11,9 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için klimalı odalarda düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Beaux Arts stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Senior
Senior Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x