Casa les Pomeretes

Figaro-Montmany
Casa les Pomeretes Genel
Casa les Pomeretes Genel
Casa les Pomeretes Genel
Casa les Pomeretes Genel
Casa les Pomeretes Genel
Image More +102 fotoğraf
Casa les Pomeretes
Carrer de les Pomeretes 1 , Figaro-Montmany

Figaro-Montmany bölgesindeki Casa les Pomeretes konaklamanızda Montseny Doğal Parkı ve Falgar Park and Verneda ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Circuit de Catalunya ile 13,3 mi (21,4 km) ve Equus Aventura ile 6,9 mi (11 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Apart Daire, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Honeymoon
Honeymoon Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x