Hotel Boss

Bosnia, Saraybosna
Hotel Boss Öne Çıkan Resim
Hotel Boss Dış Mekan
Hotel Boss Dış Mekan
Hotel Boss Dış Mekan
Hotel Boss Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Boss
Mali Alifakovac Bosnia, Saraybosna

Hotel Boss size Sarajevo merkezinde, Saraybosna Belediye Binası ile 3 dakika yürüyüş ve Trebević Teleferiği ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hünkâr Camisi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Latin Köprüsü ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimiz için 16 klimalı odada ısıtmalı zemin ve LED televizyon vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca kayak dolabı, ortak alanda televizyon ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x