Hotel Bosna

Bosnia, Banja Luka
Hotel Bosna Genel
Hotel Bosna Genel
Hotel Bosna Genel
Hotel Bosna Öne Çıkan Resim
Hotel Bosna Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Bosna
Kralja Petra I, Karadordevica 97 Bosnia, Banja Luka

Hotel Bosna misafirlere Banja Luka merkezinde, Trappist Monastery yakınında ve Mesih İsa Ortodoks Kutsal Yeri ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Orthodox Cathedral of Christ Saviour ile 0,1 mi (0,1 km) ve Petar Kocic Parkı ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 212 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 37-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Gece kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Süit
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x