Courtyard by Marriott Banja Luka

Bosnia, Banja Luka
Courtyard by Marriott Banja Luka Genel
Courtyard by Marriott Banja Luka Genel
Courtyard by Marriott Banja Luka Genel
Courtyard by Marriott Banja Luka Genel
Courtyard by Marriott Banja Luka Genel
Image More +68 fotoğraf
Courtyard by Marriott Banja Luka
33 Prvog krajiškog korpusa Bosnia, Banja Luka

Courtyard by Marriott Banja Luka size Banja Luka merkezinde, Banya Luka Ticaret Merkezi ile 3 dakika yürüyüş ve Trappist Monastery ile 9 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Orthodox Cathedral of Christ Saviour ile 0,4 mi (0,7 km) ve Mesih İsa Ortodoks Kutsal Yeri ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Maestro Kitchen and Bar Courtyard by Marriott Banja Luka misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz market alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 118 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x