Hotel Bor

Kuzeybatı Bulgaristan, Samokov
Hotel Bor Genel
Hotel Bor Genel
Hotel Bor Genel
Hotel Bor Öne Çıkan Resim
Hotel Bor Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel Bor
Old Centre, Borovets Kuzeybatı Bulgaristan, Samokov

Hotel Bor misafirlere Samokov bölgesinde, milli parkta, Borovets Kayak Merkezi ve Yanakiev Ski and Snowboard School 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Sitnyakovo Express ile 1 mi (1,7 km) ve Tsarska Bistritsa ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Restaurant Bor misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 52 oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (3 adults & 1 Child)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (2 adults & 2 children)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (2 adults & 1 Child)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (3 adults)
Standard
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x