Hotel Anand International

Doğu Hindistan, Bodh Gaya
Hotel Anand International Öne Çıkan Resim
Hotel Anand International Dış Mekan
Hotel Anand International Dış Mekan
Hotel Anand International Dış Mekan
Hotel Anand International Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hotel Anand International
Sujata By Pass Road Doğu Hindistan, Bodh Gaya

Hotel Anand International misafirlere Gaya merkezinde, Tergar Manastırı yakınında ve Tay Tapınağı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Archaeological Museum ile 0,9 mi (1,5 km) ve Rajayatna Tree ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

90 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, lobide şömine ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gaya bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premium Oda
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x