Hotel Blue Sky

Decentralized Administration Of The Aegean, Naxos Eski Kent Bölgesi
Hotel Blue Sky Öne Çıkan Resim
Hotel Blue Sky Dış Mekan
Hotel Blue Sky Dış Mekan
Hotel Blue Sky Dış Mekan
Hotel Blue Sky Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel Blue Sky
Agios Georgios Beach Decentralized Administration Of The Aegean, Naxos Eski Kent Bölgesi

Hotel Blue Sky misafirlere Naxos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Nakşa ve Küçük Kikladlar yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Naxos Limanı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Agios Georgios Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilir. Ayrıca misafirler Ücretsiz portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x