Hotel Block Suites

Orta Meksika, Mexico City
Hotel Block Suites Genel
Hotel Block Suites Öne Çıkan Resim
Hotel Block Suites Dış Mekan
Hotel Block Suites Dış Mekan
Hotel Block Suites İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hotel Block Suites
Av. Chapultepec 346 Col. Roma Norte Orta Meksika, Mexico City

Meksiko (Colonia Roma) bölgesindeki Hotel Block Suites konaklamanızda Paseo de la Reforma Caddesi ve Bağımsızlık Meleği Anıtı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Alameda Central ile 3,2 km (2 mil) ve Chapultepec Park ile 3,6 km (2,2 mil) mesafede.

Hotel Block Suites misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 11.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Meksiko bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 484 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küçük Mutfak
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Küçük Mutfak
Room
Standard Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Economy Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x