Hotel Bintang Wisata Mandiri

Cikini
Hotel Bintang Wisata Mandiri Genel
Hotel Bintang Wisata Mandiri Genel
Hotel Bintang Wisata Mandiri Genel
Hotel Bintang Wisata Mandiri Genel
Hotel Bintang Wisata Mandiri Öne Çıkan Resim
Image More +17 fotoğraf
Hotel Bintang Wisata Mandiri
Jalan Raden Saleh No.16, Cikini , Cikini

Cakarta (Merkez Cakarta) bölgesindeki Hotel Bintang Wisata Mandiri misafirlere Ismail Marzuki Parkı ve Endonezya Üniversitesi, Tıp Fakültesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Grand Indonesia Alışveriş Merkezi ile 2,6 mi (4,1 km) ve Taman Mini Indonesia Indah (Minyatür Endonezya) ile 11,3 mi (18,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Selera restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

90 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x